fredag 29. mai 2009

Middagstips



Chili con carne
2 stk hakket løk
2 fedd finhakket hvitløk
500 g kjøttdeig
2 ss spisskum
2 ss chilipulver
2 ss paprikapulver
1 ss sort pepper
salt
1 bk hakkede tomater
2 stk fersk chili
Fres løk og hvitløk til mykt i olje i en stor gryte.
Brun kjøttdeigen, litt om gangen, i olje i en stor stekepanne.
Tilsett ferdigbrunet kjøttdeig i gryten med løk og hvitløk.
Tilsett spisskum, chilipulver, paprikapulver, pepper og ca 1 ss salt og kok videre i 5 minutter.
Ha i tomater, finhakkede chili
Sausen skal være "nokså tykk".
Sjekk for salt og server straks.
Kan oppbevares i kjøleskapet og kan fryses. Faktisk bedre etter at den har stått i kjøleskapet en dag.
Serveres her med ris og tomatsalat.
Bon apetit!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar