søndag 1. januar 2012

Nakkekoteletter

Nakkekoteletter med salt og pepper
Poteter
Gulrøtter
Brokkoli
Brun saus
 
Gni kotelettene inn med salt og pepper. Brun de i en stekepanne før de etterstekes i ovnen ved 200 grader i ca 15. min. Ha gjerne litt vann i bunn av pannen så blir de saftigere og du får god kraft til sausen.
 
Poteter, gulrøtter og blomkål kokes
 
Saus:
Brun 50 g smør i en kjele, ha i 3 ss mel, brunes. Ha i 3 dl vann og kraft, kok opp. Smakes til med litt brunost, tyttebærsyltetøy, salt og pepper. 

2 kommentarer:

  1. Hvor er selve oppskrifta?

    SvarSlett
  2. Jeg,bruker også litt ingefærkrydder på div.svinekjøtt,ilag med salt og pepper.Kålstuing m.gulrotterninger,til kotelettene,er også godt.

    SvarSlett