Denne oppskriften fikk jeg av en god kollega - TUSEN TAKK Heidi :)
50g gjær
150g margarin
4 dl melk
2 egg
1 dl sukker
1 ts salt
1 kryddermål hornsalt
ca 13 dl hvetemel
Fyll 6 dl vaniljekrem (godt med mye fyll!)
Pensles med smør og sukker.
Heves på bakebrett i ca 40 min.
Stekes i smurte papirformer på midterste rille i ca 9 min ved 250 grader
Disse så gode ut! Jeg elsker gjærbakst, men av en eller annen grunn tenker jeg ikke så ofte på å bake det når jeg har lyst å bake, da er det oftere kaker o.l. som dukker opp i hodet mitt. Men gjærbakst er i allefall undervurdert. Ha en fin helg. :-)
SvarSlettHer var det mye godt !!! Kan sanke mange gode oppskrifter her ser jeg. Disse ser jo veldig gode ut da, så kanskje jeg skal prøve i dag:-) Liker å bake kaker og gjærbakst, men kokkeleringer er jeg ikke så "happy about", men da har jeg jo noe å lære, for jeg vil jo så gjerne...haha ha.
SvarSlettSuper blogg!!
Gleder meg til å følge deg videre:-)
Ønsker deg og dine en riktig fin Lørdag!
Hei, Ta en tur innom bloggen min så finner du en liten overraskelse. :-)
SvarSlettGjærbakst er kjempegodt, disse så farlig gode ut!
SvarSlett: )