fredag 5. mars 2010

Sukkerboller

Denne oppskriften fikk jeg av en god kollega - TUSEN TAKK Heidi :)

50g gjær
150g margarin
4 dl melk
2 egg
1 dl sukker
1 ts salt
1 kryddermål hornsalt
ca 13 dl hvetemel

Fyll 6 dl vaniljekrem (godt med mye fyll!)

Pensles med smør og sukker.
Heves på bakebrett i ca 40 min.
Stekes i smurte papirformer på midterste rille i ca 9 min ved 250 grader

4 kommentarer:

  1. Disse så gode ut! Jeg elsker gjærbakst, men av en eller annen grunn tenker jeg ikke så ofte på å bake det når jeg har lyst å bake, da er det oftere kaker o.l. som dukker opp i hodet mitt. Men gjærbakst er i allefall undervurdert. Ha en fin helg. :-)

    SvarSlett
  2. Her var det mye godt !!! Kan sanke mange gode oppskrifter her ser jeg. Disse ser jo veldig gode ut da, så kanskje jeg skal prøve i dag:-) Liker å bake kaker og gjærbakst, men kokkeleringer er jeg ikke så "happy about", men da har jeg jo noe å lære, for jeg vil jo så gjerne...haha ha.
    Super blogg!!
    Gleder meg til å følge deg videre:-)
    Ønsker deg og dine en riktig fin Lørdag!

    SvarSlett
  3. Hei, Ta en tur innom bloggen min så finner du en liten overraskelse. :-)

    SvarSlett
  4. Gjærbakst er kjempegodt, disse så farlig gode ut!
    : )

    SvarSlett