onsdag 2. november 2011

Indrefilet med potetpancetta

Helstekt indrefilet av okse - rull i pisket egg, pepper og salt, stekes i pannen først og så i ovnen på 170 grader til den en 55 - 60 grader i kjernen

Potetpancetta
4 store poteter i tynne skiver, ca 2 mm tykke.
Smelt 3 ss smør og ha i cayennepepper og salt rør dette rundt potetskivene
1 pk bacon
Dekk en brødform med bakepapir, legg bacon langs siden (på tvers) og deretter lag på lag med potet og resten av bacon om du har noe igjen. Stekes ved 160 - 170 grader i 1,5 timer.

Tomater stekes i ovnene 170 grader i ca 10 min. Ha over litt olivenolje, hvitløk, salt, urter og sitron

Hvitløksmør
2 fedd hvitløk
50 g smør
2 ts gressløk

Bakt sjalottløk
12 sjalottløk
6 g salt
2 dl olje
Bakes i ovnen i ildfast form som er dekket med aluminiumsfolie ved 160 grader i 1 time.

Sennepssaus
1 beger creme fraiche
3 ts dijon sennep
litt salt
cayennepepper

Varmes opp, men skal ikke koke - serveres varm over maten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar