tag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.comments2023-10-07T10:14:20.663+02:00Mat og hobbyMarithttp://www.blogger.com/profile/00911278207069585006noreply@blogger.comBlogger128125tag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-41886030398638727262022-12-28T02:36:17.550+01:002022-12-28T02:36:17.550+01:00Vil så gjerne lære å lage en krans på min brors og...Vil så gjerne lære å lage en krans på min brors og mors grav samt min barndomsvenninnes grav. Men jeg er den.mest upraktiske person du kan tenke deg. Derfor må den være så enkel som mulig. Jeg synes de du har laget er veldig fine. <br />V.h. Ann-Kristin Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-39972914055259977802015-03-15T19:48:43.029+01:002015-03-15T19:48:43.029+01:00Jeg laget på halve mengden vann, men da blir de ve...Jeg laget på halve mengden vann, men da blir de veldig seige. har prøvd med 2/3 av vannmengden og det var mye bedre. Lykke til med baksten!Marithttps://www.blogger.com/profile/00911278207069585006noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-7257858056331712432015-03-15T10:55:27.787+01:002015-03-15T10:55:27.787+01:00Hei! Lager du gelen på vanlig måte, og så tilsett...Hei! Lager du gelen på vanlig måte, og så tilsetter det andre i oppskriften? <br />Jeg brukte 3 pk men ble jo nesten ikke noen seigmenn pga for lite vann..<br />Jeg er helt blank her...<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-44899383356046251642014-10-17T18:22:12.863+02:002014-10-17T18:22:12.863+02:00Jeg,bruker også litt ingefærkrydder på div.svinekj...Jeg,bruker også litt ingefærkrydder på div.svinekjøtt,ilag med salt og pepper.Kålstuing m.gulrotterninger,til kotelettene,er også godt.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-28506894961879834712014-05-09T20:31:48.207+02:002014-05-09T20:31:48.207+02:00Stekefunksjon :)Stekefunksjon :)Marithttps://www.blogger.com/profile/00911278207069585006noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-51815443056832462462014-05-09T20:27:56.799+02:002014-05-09T20:27:56.799+02:00Varmluft eller stekefunksjonen?Varmluft eller stekefunksjonen?Stitlusshttps://www.blogger.com/profile/05651519305777533786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-42200370756986887922014-01-23T11:26:29.659+01:002014-01-23T11:26:29.659+01:00Jeg hadde i havregryn i den her oppskriften og det...Jeg hadde i havregryn i den her oppskriften og det ble steikgodt. Hildegerdhttp://www.hildegerdh.tumblr.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-40207250450848246382013-12-22T21:50:55.387+01:002013-12-22T21:50:55.387+01:00Hei. Mine favoritter er nok bringebær og boysenbæ...Hei. Mine favoritter er nok bringebær og boysenbær. Nå har jeg laget blåbær også, men har ikke blandet noen smaker. Det var et godt tips så det skal jeg prøve neste gang 😊Marithttps://www.blogger.com/profile/00911278207069585006noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-69810324611216301012013-12-20T16:00:42.695+01:002013-12-20T16:00:42.695+01:00Hei. Er d noen av smakene som blir spesielt gode? ...Hei. Er d noen av smakene som blir spesielt gode? Kanskje noen som man kan blande? Jeg tenker på colageleen kanskje? Jeg har en sønn på 10 år og vi tenkte å lage 2-3 smaker. Kan du anbefale noen? Og en ting til : blir konsistensen omtrent som seigmenn etter at de har blitt dekket med sukker eller blir de mer klissete? Hilsen minikokken Andreas og den litt (!!!) eldre kokka Lena.Lenanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-60260337093130263132013-12-20T15:50:29.608+01:002013-12-20T15:50:29.608+01:00Fremgangsmåten står da fint forklart? D synes i hv...Fremgangsmåten står da fint forklart? D synes i hvert fall jeg og d er første gang jeg lager lefser. De ble kjempegode! Tusen takk for oppskrift på deilige lefser. Litt for deilige faktisk for de er spist opp allerede, så jeg må lage flere.....<br />Hehe.... ;0)Lenanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-13652092441128915822013-06-12T11:47:59.183+02:002013-06-12T11:47:59.183+02:00Bør du ikke oppgi matprat som kilde til oppskrifte...Bør du ikke oppgi matprat som kilde til oppskriften, når den er rett og slett kopiert?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-19534521191346127052013-06-12T11:45:28.652+02:002013-06-12T11:45:28.652+02:00Bør være risnudler eller lignende, skal det være s...Bør være risnudler eller lignende, skal det være sunt. yum yum nudler osv inneholder alt for mye palmeolje.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-58495886720562666292013-06-11T08:38:19.592+02:002013-06-11T08:38:19.592+02:00Jeg lot bildet ligge på en blank papplate i kjøles...Jeg lot bildet ligge på en blank papplate i kjøleskapet over natten. Da gikk det veldiggreit å få løsnet det og legge det på kaken. Lykke til!Marithttps://www.blogger.com/profile/00911278207069585006noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-80237165379806314242013-06-10T21:34:01.269+02:002013-06-10T21:34:01.269+02:00Hvordan fikk du bilde over på kaken ?:)
Hvordan fikk du bilde over på kaken ?:)<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03470714172505367121noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-21162383752867069602013-05-08T11:05:54.005+02:002013-05-08T11:05:54.005+02:00Jeg regner 2 - 3 poteter per pers (avhengig av stø...Jeg regner 2 - 3 poteter per pers (avhengig av størrelse og antall retter)<br />2 gulrøtter per pers eller 2 poser minigulrøtter bør også være passelig mengde.<br />Lykke til med matlagingen :)Marithttps://www.blogger.com/profile/00911278207069585006noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-90889417099925507852013-05-08T08:24:16.772+02:002013-05-08T08:24:16.772+02:00hvor mye poteter og gulerøtter til 4 pers.hvor mye poteter og gulerøtter til 4 pers.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-14908179648441169942013-03-31T13:54:17.142+02:002013-03-31T13:54:17.142+02:00Hvor er selve oppskrifta?Hvor er selve oppskrifta?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-49123186658140983522012-12-30T21:35:50.853+01:002012-12-30T21:35:50.853+01:00bedre nå? skal jeg spesifisere mer?bedre nå? skal jeg spesifisere mer?Marithttps://www.blogger.com/profile/00911278207069585006noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-76788126287920186072012-12-30T21:30:56.661+01:002012-12-30T21:30:56.661+01:00uselessuselessAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-76980102968640634782012-11-26T22:47:34.116+01:002012-11-26T22:47:34.116+01:00Fremdeles ingen fremgangsmåte?Fremdeles ingen fremgangsmåte?Rachel Anoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-40900224354821343502012-05-28T16:49:09.194+02:002012-05-28T16:49:09.194+02:00Hasselbaktpotet er en av mine fav. måter å lage po...Hasselbaktpotet er en av mine fav. måter å lage poteter på.Morten Pedersenhttp://winesworld.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-8219074479201774472012-05-15T20:06:12.848+02:002012-05-15T20:06:12.848+02:00nam nam, du er flink:) klem fra "lillesøster&...nam nam, du er flink:) klem fra "lillesøster"Tone Kjerstinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-88518518066881931672012-01-26T21:15:55.320+01:002012-01-26T21:15:55.320+01:00Det så kjempegodt ut:) Nå ble jeg sulten!Det så kjempegodt ut:) Nå ble jeg sulten!Elin Svarstadnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-47651660970230372552011-12-01T10:12:22.142+01:002011-12-01T10:12:22.142+01:00Så fin julekalender,-og så kjekt å gå ut i naturen...Så fin julekalender,-og så kjekt å gå ut i naturen å finne noe som du kan bruke.--Ha en flott 1 advent.Lillian Hhttps://www.blogger.com/profile/11017359054387694298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5522710348102990434.post-14513132031209604312011-11-13T09:42:00.010+01:002011-11-13T09:42:00.010+01:00Takk for info Ina, prøvde å fjerne en i går men fi...Takk for info Ina, prøvde å fjerne en i går men fikk det ikke til. Nå er jeg med med to bidrag :) Hilsen MaritMarithttps://www.blogger.com/profile/00911278207069585006noreply@blogger.com