torsdag 26. januar 2012
Hamburger
Hamburgerbrød
500 g hvetemel
25 g gjær
3 dl lunket vann
1/2 ts salt
2 ss olje
heves
Trilles ut og stekes ved 200 grader i ca 10 - 15 min
Hamburger
500 g karbonadedeig
Salt
Pepper
Stekes først ved sterk varme på begge sider så ved middels varme, ca 2 min (avhengig av tykkelsen)
Serveres med ønsket tilbehør på.
Her har du to varianter. Den øverste er med bacon, ost, salat, tomat og agurk. Den nederste er med bacon, ost, salat, agurk og løk
onsdag 18. januar 2012
Innbakt indrefilet
Indrefilet fylt med urter
Hjemmelaget hvitløksmør
Bakt potet med bacon og mais
Ovnsstekt løk
Salat og bernaisesaus ved siden av
fredag 13. januar 2012
fredag 6. januar 2012
søndag 1. januar 2012
Nakkekoteletter
Nakkekoteletter med salt og pepper
Poteter
Gulrøtter
Brokkoli
Brun saus
Gni kotelettene inn med salt og pepper. Brun de i en stekepanne før de etterstekes i ovnen ved 200 grader i ca 15. min. Ha gjerne litt vann i bunn av pannen så blir de saftigere og du får god kraft til sausen.
Poteter, gulrøtter og blomkål kokes
Saus:
Brun 50 g smør i en kjele, ha i 3 ss mel, brunes. Ha i 3 dl vann og kraft, kok opp. Smakes til med litt brunost, tyttebærsyltetøy, salt og pepper.
Abonner på:
Innlegg (Atom)